Staete hoofdsponsor van Jeroen Boschloop

Onze vertrouwde partner Staete in ’s-Hertogenbosch is ook dit jaar weer aangehaakt als hoofdsponsor van de Jeroen Boschloop. Met de proportionele bijdrage van Staete zijn wij als organisatie van de Jeroen Boschloop in staat om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Dankzij Staete kunnen wij iedere deelnemer een consumptiebon aanbieden voor een gratis drankje na afloop van de loop. Staete is met deze sponsorbijdrage een steunpilaar voor de loopsport in de regio ’s-Hertogenbosch.

 

 

Behalve de sponsorbijdrage doet Staete ook op het sportieve vlak mee aan de Jeroen Boschloop. Vorige editie liep Staete-medewerker Luuk van Rooij mee in het team van Staete: ‘Toen ik met mijn baan begon bij Staete maakte ik kennis met de 5 kilometer van de Jeroen Boschloop. Het interne motto bij Staete is namelijk om een stapje extra te zetten. Dus ik voelde me uitgedaagd om dit ook eens letterlijk te doen. Het was mijn eerste hardloopwedstrijd. Sindsdien heb ik de smaak te pakken en dit jaar ga ik voor het eerst meelopen in de Rotterdam Marathon.’ 

 

 

Ben je van plan om je huis te verkopen of ben je op zoek naar een nieuw huis? Wil je je huis laten taxeren of wil je goede adviezen inwinnen over de verduurzaming van je huis en de financiering daarvan? Staete is op dit gebied al ruim twintig jaar de betrouwbare specialist in de regio ’s-Hertogenbosch en is aangesloten bij de grootste verenging voor makelaars, de NVM. De woonspecialisten van Staete hebben een scherpe kijk op de woningmarkt en hebben verstand van zaken. Jouw woonwensen zijn bij Staete in de beste handen. Wil je meer weten over Staete? Kijk dan eens op staete.nl of bel 073-206 00 03.