Na-inschrijving

De voorinschrijving sluit op 15 mei. Op 16 mei is na-inschrijving mogelijk vanaf 18 uur. Betaling is enkel per PIN! Kosten voor de 5 km bedragen € 9, voor de 10 km € 10.

Start- en finishlocatie

De 19e editie van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop vindt plaats op onze vertrouwde plek, de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch.

Ophalen Startnummers

De startnummers kunnen op de dag van de wedstrijd opgehaald worden op de start/finish locatie. Vanaf 18 uur is het mogelijk om je startnummer op te halen. Een dag van tevoren ontvang je een informatiemail met o.a. je startnummer.

Parkeren / bereikbaarheid

Parkeren kan bij het Provinciehuis. Adres: Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch. Hou rekening met een kwartier wandelen naar de startlocatie. Rijd niet de weg op naar de Pettelaarse Schans, deze weg is tijdelijk afgesloten. De parkeerplekken bij het Provinciehuis zijn beschikbaar op 16 mei tot 23 uur. Je kunt je fiets bij de Pettelaarse Schans stallen.

Consumptiebon

Na de wedstrijd kun je nagenieten met een drankje. Elke deelnemer krijgt een consumptiebon, aangeboden door Staete Makelaars, waarmee je na de finish een drankje kunt bestellen aan de bar van Grandcafé Moeke.

Tijdregistratie

Met de chip aan je startnummer wordt je tijd geregistreerd. Dit is mogelijk gemaakt door Run2Day Den Bosch.

Huldiging

De vrouwen en mannen 1-2-3 op zowel de 5 km als 10 km worden gehuldigd.

Kleed- en opbergruimte

Er is een tent beschikbaar op het terrein waar je kunt omkleden en een tas kunt achterlaten. Deze tent is niet afgesloten en we vragen je dan ook geen waardevolle spullen achter te laten. Het gebruik van de opbergplek is op eigen risico.