Heb jij 16 mei al in de agenda staan om mee te lopen bij de Jeroen Boschloop? De inschrijvingen zijn inmiddels officieel geopend, vliegensvlug naar de website dus!

Om alvast in de sfeer te komen, hebben wij in de afgelopen weken een drietal interviews afgenomen van personen die vorig jaar betrokken zijn geweest bij het evenement. Vandaag op de rol staat: Michelle, de nummer vier van de vrouwen bij de 10 km Jeroen Boschloop van 2023. Wil jij weten hoe het voelt om te strijden om een podiumplek, en wat het geheim is van een snelle 10 km? Lees dan snel verder…

1. Wat wil je over jezelf vertellen Michelle? Ik ben 35 jaar. Samen met mijn vriend Rob en mijn dochter van 1,5 jaar woon ik in Den Bosch. Ik werk in Den Haag als beleidsmedewerker bij het Rijk. Ik loop nog niet zo heel lang. Drie jaar geleden ben ik begonnen met serieus hardlopen. 2. Wat vond je van de Jeroen Bosch Loop (JBL)? De JBL is op een heel prettige manier laagdrempelig en toegankelijk. Het parcours gaat door een heel mooi stukje Den Bosch. Voor een niet zo heel grootschalige loop vond ik het heel goed georganiseerd. De vrijwilligers die de weg wezen stonden ook aan te moedigen. Da