Euforisch onder de finishboog van Run2Day door

Het hoogtepunt van elke hardloopwedstrijd is de finish, een gemarkeerde plek waar je overheen moet. Om deze finish te kunnen halen, moet je eerst starten. De Staete Makelaars Jeroen Boschloop heeft zowel start als finish op dezelfde plek, zichtbaar door de gigantische finishboog van Run2Day. Deze boog is jouw oriëntatiepunt als je de Pettelaarse Schans opdraait voor de laatste 200 meter van jouw loopwedstrijd.

Bij Run2Day, sponsor van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop, vind je alles wat een hardloper nodig heeft: hardloopschoenen, kleding, voeding en accessoires. Bij Run2Day Den Bosch ben je verzekerd van betrouwbaar advies, een grondige loopanalyse, trainingen, loopclinics en nog veel meer.

Eigenaar Luuk Heirman aan het woord: ‘Sinds 1 januari heb ik het stokje van mijn vader Hans Heirman overgenomen. Ook ik ben gepassioneerd hardloper en lid van atletiekvereniging O.S.S.-VOLO. Vele malen heb ik als deelnemer aan de start gestaan bij hardloopevenementen zoals de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en het voelt goed om nu als sponsor vanuit Run2Day Den Bosch mijn steentje te kunnen bijdragen!’

Het team van Run2Day Den Bosch deelt dezelfde passie voor hardlopen en streeft ernaar om anderen te inspireren om gezonder te leven en te genieten van de sport!

We zien je graag in onze winkel gevestigd aan de Van Berckelstraat 2, 5211PH Den Bosch.